среда, 19 октября 2022 г.

Двоє жмеринчан з полку «Азов» залишаються в полоні

 

Двоє жмеринчан з полку «Азов» залишаються в полоні: просимо молитви і чекаємо на повернення додому



Ми щиро радіємо разом з усіма за повернення наших сталевих захисників – військових з полку «Азов». Але разом із двома родинами жмеринчан і всіма жителями Жмеринської громади чекаємо повернення з полону двох наших хлопців – Марка Нартовського та Олександра Боярського.

 

20-річний жмеринчанин Марк Нартовський з перших днів вторгнення російських окупантів на території України прийняв рішення стати на захист рідної землі. Він мужньо боронив «Азовсталь» та просив батька молитися за Маріуполь.

 

22-річний житель села Лопатинці Олександр Боярський на зв’язок із рідними востаннє вийшов 18 травня… «Він завжди казав, що все добре, просив нас триматися і вірити у перемогу, – розповідає із болем на серці сестра Наталя, – Ми просимо молитви і віримо у повернення нашого Сашка додому цілим і неушкодженим».

Олександр Боярський – професійний зварювальник, навчався в місті Бар, а потім в Харкові. Службу проходив в Нацгвардії, а з початку повномасштабної російської окупації пішов на захист держави у рядах полку «Азов».

 

Просимо молитви за наших жмеринчанин Марка Нартовського і Олександра Боярського, яких, на жаль, немає у цьому списку азовців, що повернулися під час чергового обміну полоненими.

Віримо і чекаємо на той день, коли зможемо побачити щасливі очі матері Олени і батька Юрія Нартовських та мами Людмили Боярської в обіймах з синами.




Комментариев нет:

Отправить комментарий