вторник, 15 ноября 2022 г.

Жмеринчанин Володимир Самоляк отримав орден

 


Жмеринчанин Володимир Самоляк отримав орден «За мужність» від Президента у звільненому Херсоні

Він не зміг стояти осторонь та з самого початку війни добровільно пішов боронити рідну країну від російських окупантів, отримав два поранення, але швидко повернувся до Збройних Сил України.

Жмеринчанин Володимир Самоляк з позивним «Диктор», у складі 42-го окремого мотопіхотного батальйону «Рух Опору», звільняв місто Херсон. А 14 листопада, вже у звільненому Херсоні, особисто Президент України Володимир Зеленський вручив жмеринчанину орден «За мужність». Пишаємося нашим земляком і дякуємо за мужність, відвагу і захист усіх нас!

«Захищати країну виявилось набагато важче, ніж могло здатись на перший погляд. Ворог досить добре озброєний та його дуже багато. Але з часом починаєш звикати до всього», – ділиться жмеринчанин Володимир Самоляк.

Жмеринчанин весь час знаходиться в найгарячіших точках боротьби, захищає кожного з нас та разом з побратимами звільняє українські землі. На Херсонщині наш земляк отримав два поранення, однак швидко повернувся у стрій.


Неймовірно приємно, коли отримуєш нагороду від самого Президента. Розумієш, що не даремно старався.

За колосальні зусилля під час деокупації територій Президент України Володимир Зеленський 14 листопада у звільненому Херсоні нагородив орденами «За мужність» українських військових, серед яких жмеринчанин Володимир Самоляк.

Слава і честь українським Героям – сміливим, незламним, загартованим в боях!



Комментариев нет:

Отправить комментарий