среда, 3 января 2024 г.

захищають Україну з перших днів війни

 

Двоє братів-залізничників зі Жмеринки захищають Україну з перших днів війни



Василь разом із братом Віталієм до війни працювали оглядачами вагонів на підприємстві ВЧДЕ-4 у Жмеринці, а після повномасштабного вторгнення росії одразу стали на захист рідної землі. З 26 лютого 2022 року вони плече-в-плече захищають нашу свободу в 61-ій Окремій Механізованій Степовій бригаді.

Василь разом із побратимами звільняв Херсон, приймав бої в Соледарі, а в жовтні минулого року отримав медаль «Незламним Героям російсько-української війни».






Низький уклін матері Галині Леонідівні та батьку Володимиру Анатолійовичу за виховання таких гарних синів, наших захисників, мужніх воїнів, які обороняють нас від нашого ворога, захищають наш сон і мирне життя.

Василю 29, а Віталію – 26. Молодшому Віталію не було ще 25-ти, як він взяв зброю до рук і став на захист України.

Галина Леонідівна розповідає, що виховала дітей у любові і патріотизмі до рідного краю, національної і культурної спадщини.

«Я завжди мала позитивні відгуки за хлопців ще з часів навчання в школі, коледжі, служби в армії. Василь проходив службу в охороні Генерального штабу, а Віталій – в Нацгвардії. Я вдячна Богу за своїх дітей, і щодня огортаю їх в своїх молитвах», - лагідно промовляє матуся.



Дякуємо братикам за наш захист і бажаємо перемоги та якнайшвидшого повернення до своїх рідних.



Комментариев нет:

Отправить комментарий