вторник, 19 марта 2024 г.

Загинув сокіл, Герой

 Плаче небо, плачуть матері і рідні, плаче вся знекровлена, багатостраждальна Україна! Невимовний біль за кожну тяжку втрату...Непоправне горе сталося і в нашій родині - у колективі ДПТНЗ "Жмеринське вище професійне училище". Загинув сокіл, Герой, єдиний син нашої колеги Ольги Дунаєвської - справжній чоловік, відважний захисник, щирий, рішучий, справедливий, добрий, розумний, дбайливий Грінченко Олександр.




Олександр – випускник Жмеринського ліцею №5, отримав ступінь магістра у Київському університеті інфраструктури і технологій. Не

маючи жодного військового досвіду, 29 квітня 2022 року Олександр пішов опановувати військову справу. За кілька тижнів він вже професійно розміновував території. Своєю відповідальністю, стійкістю та відвагою молодший сержант заслужив авторитет у побратимів і був призначений на посаду командира відділення керованого мінування 1 інженерно-саперного взводу інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення.

Морпіх Олександр Грінченко із позивним «Чечен»  не боявся брати на себе відповідальність, завжди був готовий підставити допомогти побратимам у небезпечних ситуаціях. Плече-в-плече пройшли бої на Донецькому напрямку, Запорізькому. Звільняли Херсон від окупації, однак саме в Херсонській області серце хороброго воїна зупинилося внаслідок атаки ворожого БПЛА у населеному пункті Киселівка.

      Війна забирає найкращих.

 Спочивай з миром, мужній воїне, царство небесне,

вічний спокій, Сашко!

Слава Героям!!!


Комментариев нет:

Отправить комментарий