среда, 16 апреля 2025 г.

«Великодня кулінарія»

 

«Великодня кулінарія»

/ день інформації/

Звичай старший від закону – говорить народна мудрість. Обрядовість української кухні має давню історію.

Так, 16.04.2025 року бібліотекар Вієцька Світлана провела день інформації  «Великодня кулінарія».

Бібліографічний огляд проведено по книгах : «Доцяк В. Українська кухня»,     « Стахмич Т. Кулінарна справа. Технологія приготування їжі», «Українське свято», « Доцяк В. Українська кухня. 6-те видання», «Свята традиції українського народу» -  розкрив тему Великодненської кухні наших пращурів. Рецепти рекомендовані – будуть практикуватись в наш час на свято Пасхи.

«Незабаром Великдень - кращі рецепти до столу» – досвідом поділились працівники училища: Вієцька А.А. - художній керівник, Перепечай О.О., Бабич Л.С. керівник гуртка, Свистун Т.А. викладач  української мови та літератури.

 

























Комментариев нет:

Отправить комментарий