«Великодня кулінарія»
/ день інформації/
Звичай старший від
закону – говорить народна мудрість. Обрядовість української кухні має давню
історію.
Так, 16.04.2025
року бібліотекар Вієцька Світлана провела день інформації «Великодня кулінарія».
Бібліографічний
огляд проведено по книгах : «Доцяк В. Українська кухня», « Стахмич Т. Кулінарна справа. Технологія
приготування їжі», «Українське свято», « Доцяк В. Українська кухня. 6-те
видання», «Свята традиції українського народу» - розкрив тему Великодненської кухні наших
пращурів. Рецепти рекомендовані – будуть практикуватись в наш час на свято
Пасхи.
«Незабаром
Великдень - кращі рецепти до столу» – досвідом поділились працівники училища:
Вієцька А.А. - художній керівник, Перепечай О.О., Бабич Л.С. керівник гуртка,
Свистун Т.А. викладач української мови
та літератури.
Комментариев нет:
Отправить комментарий