вторник, 7 марта 2023 г.

Герою Слава, Героям Слава

 Герою Слава, Героям Слава, –

 Зеленський відреагував на розстріл 

українського військового

Герою Слава, – Зеленський

Президент виклав у мережу ілюстрацію. 




Зауважимо, що на це звірство вдень відреагував глава Офісу Президента Андрій Єрмак. Він написав у телеграмі, що в Росії культивуються воєнні злочини. Ба більше, їх ворог потім відбілює з допомогою пропаганди та міфів про так званих "нацистів".

Убивство людини, яка потрапила в полон, – ще один приклад цього. А ще – це приклад їх національної нікчемності та слабкості,
– підкреслив він.Єрмак наголосив, що за кожен такий воєнний злочин росіян очікує розплата. І від неї, зауважив глава ОП, сховатися не зможе ніхто.

Що відомо про моторошний злочин

  • Зауважимо, що російські бійці розстріляли абсолютно беззбройного українського військового. Він не проявляв жодної агресії. Ба більше, курив останню цигарку та востаннє у житті сказав "Слава Україні".

  • Розстріл українського військовослужбовця у полоні – порушення Женевських конвенцій. На цьому наголосив омбудсмен Дмитро Лубінець. Він уже спрямував відповідний ролик міжнародним партнерам, а також колегам-омбудсменам з різних країн світу. Це зробили, щоб підтвердити черговий воєнний злочин, який вчинила Росія.
  • До користувачів соціальних мереж звернулися Сергій Стерненко та Ігор Лаченков. Вони попрохали їх поширювати відео, щоб про звірства росіян дізналися ще більше людей.
  • У соціальних мережах практично відразу ж запустили флешмоб "Слава Україні". До нього вже долучилися політики, відомі люди, спортсмени та просто мирні мешканці нашої держави.

  • Олександр Усик написав вірш на честь вбитого воїна 





    Олександр Мацієвський. Снайпер ТРО з Чернігівщини. Перед смертю його останніми словами було «Слава Україні»!
    Сьогодні Президент присвоїв йому звання «Герой України». Посмертно.
    Героям Слава!
    🇺🇦



    Комментариев нет:

    Отправить комментарий