четверг, 2 июня 2022 г.

Що сталося у Маріуполі

 

Що сталося у Маріуполі

https://mariupol.save-ukraine.today/ua/?utm_medium=cpc&utm_source=mgid.com&utm_campaign=Mariupol_doodle_ua&utm_term=57616068&utm_content=13102365

 




  • Маріуполь перетворився на пекло на Землі. З початку березня місто окуповане російськими загарбниками. До вторгнення близько 400 тис. українців називали Маріуполь домом.

    Росія приховує докази військових злочинів

    На супутникових знімках виявлено масові поховання, які слугують ще одним доказом злочинів росії проти мирного населення України. Росіяни спалюють тіла закатованих і вбитих жителів у мобільних крематоріях, щоб приховати результати свого варварства.

    СВІТ ПОВИНЕН ДІЗНАТИСЯ ПРО ЗВІРСТВА                  
  • Росія зрівняла місто з землею. У місті зникло електропостачання і мобільний зв’язок, не стало їжі та води. Російські авіаудари забороненими бомбами знищили значну частину житлових районів, пологове відділення, торговий центр і театр, де сотні людей шукали захисту.
  • Російська армія вбила понад 25 тисяч мирних жителів. Таке число загиблих свідчить, що у місті відбувся справжній геноцид українців.

  • 33 000 осіб були примусово депортовані до Росії. Росіяни здійснюють незаконні арешти. Затриманих катують і страчують за будь-який прояв проукраїнської позиції. Частина городян потрапляє у фільтраційні табори. Там перебуває близько 10 тисяч людей.

  • 150 – 170 тисяч жителів досі у пастці. Через відсутність у місті водопостачання та каналізації їм загрожує смертельна небезпека. Холера, дизентерія та кишкова паличка можуть до кінця 2022 року вбити ще близько 10 000 маріупольців.



Комментариев нет:

Отправить комментарий