понедельник, 6 июня 2022 г.

книга — нагадування світовому суспільству про те, що російсько-українська війна триває

Олександр Красовицький

«Місяць війни. Хроніка подій. 
Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського» 




Про що книга «Місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського» автора Олександр 

 Ця книга нагадує читачу про трагічні і героїчні події першого місяця війни.


24 лютого 2022 року, коли українські міста прокинулись від вибухів, ворог планував «блискавично» підкорити країну, вбиваючи мирних мешканців і знищуючи міста, але українці героїчно чинили опір. Кремль не зміг реалізувати план швидкого захоплення України та зміни влади в країні. Головною перепоною для окупантів стали єдність українців та стійкість ЗСУ разом з іншими силами оборони України, а ціною опору — тисячі жертв серед цивільного населення, зруйновані долі мільйонів українців через втрату близьких, дому, колишнього життя.

Документальна хроніка повномасштабного вторгнення Росії в Україну нагадує читачу про трагічні і героїчні події першого місяця війни. Хронологічно впорядковано публікації щоденних новин, повідомлення з офіційних джерел, промови та звернення Президента України.

Ця книга — нагадування світовому суспільству про те, що російсько-українська війна триває, а українці зі зброєю в руках захищають благополуччя Європи.

Упорядник: О. В. Красовицький

Хроніку подій підготував доктор історичних наук В. М. Воронін




Комментариев нет:

Отправить комментарий