среда, 22 июня 2022 г.

Битва за Україну. День сто вісімнадцятий

 Битва за Україну. 

День сто вісімнадцятий.


ТОР 5 ЦИТАТ

  1. Володимир Зеленський, президент України: «Ми маємо справу з абсолютним злом. І ми не маємо іншого вибору, ніж іти далі. Звільняти всю нашу територію. І хоча зараз ширина нашого фронту – вже понад 2,5 тис. км, відчувається, що стратегічна ініціатива – все ж за нами».

  1. Тіні Кокс, президент ПАРЄ: «Ця жахлива війна не повинна стати для нас нормою, ми маємо не піддаватися спокусі звикнути до неї…Війна об’єднала народи Європи, і тепер ми можемо зробити те, що здавалося неможливим до цієї війни».

  1. Жозеп Боррель, високий представник ЄС: «росія блокує український експорт, саме вона блокує порти, руйнує сховища з зерном та транспортну інфраструктуру - росія, а не ми. І саме це провокує продовольчу кризу… Росія намагається звинуватити в цьому санкції ЄС. Але саме росія несе відповідальність за цю продовольчу кризу».

  1. Катрін Колонна, міністр закордонних справ Франції:  «росія мусить припинити гратися зі світовим голодом».

  1. Ксав'є Беттель, прем'єр-міністр Люксембургу: «Бородянка сьогодні є символом безглуздої жорстокості та насильства. Ніщо не може передати жаху того, що тут сталося»

  2. .ПРАВДА ПРО ВІЙНУ
  3. Окупанти вбили в Україні 323 дитини і понад 587 поранили.
  4. Росіяни кидають у підвали працівників захопленої ЗАЕС – Дмитро Орлов, міський голова Енергодара

    У Харкові в результаті обстрілу загинуло 5 осіб і ще 11 отримали поранення - Сергій Болвінов, начальник Слідчого управління поліції Харківщини.

    На підприємстві «Азот» у Сєвєродонецьку наразі перебуває близько 300 цивільних - Ірина Верещук, віцепрем’єр-міністр – мінТОТ.

    Війна зруйнувала 20-30% інфраструктури України - Олександр Кубраков, міністр інфраструктури України.

    «УКРІНФОРМ»: Станом на 25 травня, загальна сума прямої шкоди від руйнування будівель та інфраструктури становила $105,5 млрд. З них $40 млрд - збитки від знищення транспортної мережі.

    Україна повернула тіла 35 військовослужбовців під час чергового обміну - ГУ розвідки МО України.

Комментариев нет:

Отправить комментарий